Recomandat

Tractoras electric + remorca Kinderauto 720-T 90W 12V cu roti moi, Verde

Kinderauto.ro
1550.0 Lei 1800.0 Lei Kinderauto.ro

Tractoras electric 720-T 90W 12V cu telecomanda STANDARD Verde

SalvațiSalvatRemoved 195

Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T: jucăria perfectă pentru copiii tăi

„Călătoriți în stil cu Tractorașul Electric cu Remorcă 720-T pentru copii!”

Introducere

Tractorașul Electric cu Remorcă 720-T pentru copii este un vehicul de joacă modern și distractiv, care oferă copiilor o experiență de conducere realistă și distractivă. Acest vehicul de joacă este dotat cu o remorcă detașabilă, un volan cu sunet și o viteză de până la 3 km/h. Vehiculul este construit din materiale de înaltă calitate, fiind rezistent și durabil. Acesta este ideal pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, oferindu-le ocazia de a se bucura de o experiență de conducere realistă și distractivă. Tractorașul Electric cu Remorcă 720-T pentru copii este un cadou ideal pentru copiii dvs. și le va oferi ore întregi de distracție și joacă.

Cele mai bune jucării pentru copii: Tractorașul Electric cu Remorcă 720-T

Ce poate fi mai distractiv pentru un copil decât să se bucure de o zi de joacă cu tractorașul electric cu remorcă 720-T? Acest jucărie captivantă oferă ore întregi de distracție și aventură. Cu un design modern și o construcție robustă, tractorașul electric cu remorcă 720-T este ideal pentru copiii de toate vârstele. 

Acesta are o viteză de până la 5 km/h, ceea ce îi permite copilului să se bucure de o plimbare în siguranță. De asemenea, remorca poate fi folosită pentru a transporta jucării sau alte obiecte. Acest jucărie este, de asemenea, dotat cu un volan cu sunete și lumini, ceea ce îl face și mai distractiv pentru copii. Cu tractorașul electric cu remorcă 720-T, copiii se pot bucura de ore întregi de distracție și aventură în siguranță.

Beneficiile educaționale ale jucăriilor cu Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T

Jucăria Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T oferă copiilor o mulțime de beneficii educaționale! Acest jucărie le permite să învețe despre mecanica și tehnologia vehiculelor, cum să folosească un joystick și cum să se orienteze în spațiu.

De asemenea, această jucărie le oferă copiilor oportunitatea de a învăța despre responsabilitate și planificare. Ei trebuie să învețe cum să își organizeze sarcinile și cum să le îndeplinească în mod eficient.

Jucăria Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T le oferă copiilor și oportunitatea de a învăța despre coordonarea mâinilor și a ochilor. Ei trebuie să învețe cum să folosească joystick-ul pentru a controla vehiculul și cum să se orienteze în spațiu.

În plus, această jucărie le oferă copiilor șansa de a învăța despre lumea reală. Ei pot învăța despre cum funcționează vehiculele, cum să se orienteze în spațiu și cum să se descurce în lumea reală.

Jucăria Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T este o jucărie distractivă și educativă care oferă copiilor o mulțime de beneficii educaționale. Este o modalitate distractivă și amuzantă de a învăța despre lumea reală și despre responsabilitate.

Cum să îngrijești și să întreții un Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T pentru copii

Bună, copii!

Suntem aici pentru a vă învăța cum să îngrijiți și să întrețineți Tractorașul Electric cu Remorcă 720-T. Acest lucru este foarte important pentru a vă asigura că veți avea parte de ore de distracție în siguranță și fără probleme.

În primul rând, asigurați-vă că încărcați bateria în mod regulat. Acest lucru se poate face prin conectarea cablului de încărcare la priza electrică și lăsându-l să se încarce timp de 8 ore.

De asemenea, asigurați-vă că verificați periodic roțile și că le umpleți cu presiunea corectă. Acest lucru va ajuta la menținerea unei aderențe optime pe orice suprafață.

În plus, asigurați-vă că curățați tractorașul în mod regulat. Acest lucru se poate face cu o cârpă umedă și un detergent blând. Acest lucru va ajuta la prevenirea coroziunii și la menținerea tractorașului în stare bună.

În cele din urmă, asigurați-vă că verificați periodic remorca pentru a vă asigura că toate componentele sunt în stare bună. Acest lucru va ajuta la prevenirea accidentelor și la menținerea unei distracții sigure.

Sperăm că aceste sfaturi v-au ajutat să învățați cum să îngrijiți și să întrețineți Tractorașul Electric cu Remorcă 720-T. Distracție plăcută!

Cum să alegi un Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T pentru copilul tău

Ai nevoie de un Tractoraș Electric cu Remorcă 720-T pentru copilul tău? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Acest tractoraș electric cu remorcă 720-T este perfect pentru copiii tăi, oferindu-le o experiență distractivă și sigură.

Acest tractoraș electric cu remorcă 720-T este construit din materiale de înaltă calitate, fiind rezistent și durabil. Are un design modern și atractiv, care va fi sigur să încânte copilul tău. Are, de asemenea, un motor puternic, care oferă o viteză de până la 5 km/h, ceea ce îl face perfect pentru a explora în siguranță.

Remorca 720-T este, de asemenea, foarte practică. Are un spațiu generos, care poate fi folosit pentru a transporta jucării, cărți sau alte lucruri pe care copilul tău le poate avea nevoie.

Acest tractoraș electric cu remorcă 720-T este, de asemenea, foarte ușor de folosit. Are un sistem de control intuitiv, care îl face ușor de manevrat și de controlat. Are, de asemenea, un sistem de frânare automată, care îl face sigur pentru copilul tău.

Acest tractoraș electric cu remorcă 720-T este perfect pentru copiii tăi. Este distractiv, sigur și practic, oferindu-le copiilor tăi o experiență distractivă și sigură. Alege acest tractoraș electric cu remorcă 720-T pentru copilul tău și vei vedea că se va bucura de el!

1 Masinuta busitoare cu RC, Kinderauto Super Collision 70W 12V culoare Rosie

Masinuta busitoare cu RC, Kinderauto Super Collision 70W 12V culoare Rosie

Masinuta busitoare cu RC, Kinderauto Super Collision 70W 12V culoare Rosie Masinute electrice
2 Masinuta electrica pentru copii McLaren GT 70W 12V, butterfly doors, culoare Alb

Masinuta electrica pentru copii McLaren GT 70W 12V, butterfly doors, culoare Alb

Masinuta electrica pentru copii McLaren GT 70W 12V, butterfly doors, culoare Alb Masinute electrice
3 Masinuta Kart electric pentru copii 5-11 ani, Rider Drift 360, 180W, 24V, culoare Galbena

Masinuta Kart electric pentru copii 5-11 ani, Rider Drift 360, 180W, 24V, culoare Galbena

Masinuta Kart electric pentru copii 5-11 ani, Rider Drift 360, 180W, 24V, culoare Galbena Masinute electrice
4 Masinuta electrica de politie Kinderauto Police 30W 6V cu megafon si music player, bluetooth, culoare Rosu

Masinuta electrica de politie Kinderauto Police 30W 6V cu megafon si music player, bluetooth, culoare Rosu

Masinuta electrica de politie Kinderauto Police 30W 6V cu megafon si music player, bluetooth, culoare Rosu Masinute electrice
5 Masinuta electrica pentru copii Chevrolet Camaro 2SS 90W 12V PREMIUM Negru

Masinuta electrica pentru copii Chevrolet Camaro 2SS 90W 12V PREMIUM Negru

Masinuta electrica pentru copii Chevrolet Camaro 2SS 90W 12V PREMIUM Negru Masinute electrice

Jucărie electrică pentru copii,Vehicul electric pentru copii,Remorcă pentru copii,Tractor pentru copii,Jucărie cu telecomandă pentru copii,

Tractoras electric + remorca Kinderauto 720-T 90W 12V cu roti moi, Verde
Tractoras electric + remorca Kinderauto 720-T 90W 12V cu roti moi, Verde
1550.0 Lei 1800.0 Lei
Vom fi bucuroși să vedem părerea dvs

   Lăsați un răspuns

   Alegeti Pretul
   Logo
   Comparare articole
   • Total (0)
   Compare
   0